جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  30/01/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > آموزشی > علمي عمومی

نظریه ای برای همه چیز
نويسنده: استيون هاوكينگ
مترجم: محمدرضا غفاري
ناشر: جهان كتاب
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 156
اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1393 - دوره چاپ: 3
کد کتاب: 89314

فروخته شد - موجود نمی باشد

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
آغاز و فرجام جهان هستی

استيون هاوكينگ يكي از بزرگ‌ترين متفكران جهان و فيزيك‌دان نظري برجسته و بي‌مانندي است كه پژوهش‌هایش موجب ترسیم دوبارة مدل‌هاي كيهاني شده است.

او در این کتاب هفت گفتار ارائه داده است كه همه چيز را از «مِهبانگ» (انفجار بزرگ) تا «سياه‌چاله‌ها» و نظرية ریسمان در بر مي‌گيرد.

هاوكينگ سخن خود را با تاريخچه‌ای از انديشه‌ها و انگاره‌ها دربارة جهان آغاز مي‌كند كه از باور ارسطو به گِرد بودن زمين تا كشف هابل در دو هزار و سيصد سال بعد دربارة جهانِ در حال گسترش را در بر مي‌گيرد. او به ياري داده‌هاي فيزيك جديد به بحث در بارة نظريه‌هایي چون « آغاز جهان»، ماهيت سياه‌چاله‌ها، و مقولة فضا ـ زمان مي‌پردازد و سرانجام پرسش‌هایی را مطرح مي‌كند كه فيزيك جديد هنوز پاسخي به آن‌ها نداده است.

هاوكينگ به عنوان يك دانشمند برجسته و نيز آسان‌‌كنندة مطالب علمی براي مخاطبان عام، معقتد است پيشرفت‌هايي كه در فيزيك نظري صورت گرفته بايد نه فقط برای تعداد اندکی دانشمند، بلكه براي تودة مردم قابل فهم شود. وي در اين كتاب ما را به سفر اكتشافي شگفت‌انگيزي در كيهان مي‌برد.

اين كتاب متعلق به كساني است كه زماني به آسمان شب چشم دوخته‌اند و در شگفت آمده‌اند كه در فراسوي آن چه چيزهايي وجود دارد و چه‌گونه به وجود آمده است.

با توجه به نادر بودن سیاهچاله‌های آغازین، این احتمال وجود ندارد که یکی از آنها به قدر کافی به ما نزدیک باشد که بتوانیم خود آن را مشاهده کنیم.

اما از آن‌جا که گرانش موجب می‌شود سیاهچاله‌های آغازین به سوی هر ماده‌ای کشیده شوند،‌ وجود آن‌ها در کهکشان‌ها باید امری بسیار عادی باشد.

اگر این عادی بودن را یک میلیون بار افزایش دهیم، باز نزدیک‌ترین سیاهچاله به ما احتمالا حدود 6 هزار میلیون کیلومتر، به اندازه فاصله پلوتون تا خورشید، با ما فاصله دارد. در این فاصله شناسایی سیاهچاله‌ای، حتی اگر به طور مستمر 10 هزار مگاوات انرژی گسیل‌ کند، هنوز بسیار مشکل است.

برای مشاهده یک سیاهچاله آغازین، باید چند کوانتوم از پرتو گامای گسیل شده در یک مسیر مشخص را در مدت زمان مناسبی، مثلا یک هفته‌ شناسایی کرد.

در غیر این صورت،‌ این پرتوها به سهولت به صورت بخشی از پرتوهای زمینه در خواهند آمد.

ولی «اصل کوانتوم پلانک» به ما می‌گوید که هر پرتو گاما دارای انرژی بسیار زیادی است،‌ زیرا پرتوهای گاما دارای بسامد (فرکانس) بسیار بالایی هستند....


فهرست
گفتار اول: ایده‌هایی دربارة جهان
گفتار دوم: جهان در حال انبساط
گفتار سوم: سیاه‌چاله‌ها
گفتار چهارم: سیاه‌چاله‌ها چندان هم سیاه نیستند
گفتار پنجم: آغاز و فرجام جهان هستی
گفتار ششم: جهت زمان
گفتار هفتم: نظریه‌ای برای همه چیز


كتاب هايي در اين زمينه

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837