دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

یک دقیقه این 40 فکر سمی را کنار بگذار!

یک دقیقه این 40 فکر سمی را کنار بگذار
-18 %
یک دقیقه این 40 فکر سمی را کنار بگذار!
  • موجودی: موجود
  • مدل: 155320 - 70/6
  • وزن: 0.30kg
245,000 ریال
300,000 ریال

یک دقیقه این 40 فکر سمی را کنار بگذار!

نویسنده: آرنولد لازاروس , کلیفورد لازاروس , آلن فی
مترجم: مهرداد فیروزبخت
ناشر: رسا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 187
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1390 _ 1384 - دوره چاپ: 11 _ 1

 

مروری بر کتاب

از مجموعه کتاب های خودیاری

در سالهای اخیر در سطح مباحث معطوف به مدیریت شرکتها به کرات واژه "مسیر تعالی" بکار گرفته شده که بر ارتفای کیفی و مستمر شرکتها تاکید دارد. در واقع ماندگاری، رشد، توسعه و ثبات شرکتها ناشی از بهبود مستمر مجموعه فرایندهایی است که آنها را در صنعت خود و نسبت به رقبا متمایز می نماید. تمامی ارکان (سهامدارن، مدیران و پرسنل ) شرکتهایی که این میل بهتر شدن را در خود می پرورانند پا را در مسیر تعالی نهاده اند. ثبات ، تامین نیروی انسانی شایسته، بکارگیری ابزارهای مدیریتی و انتخاب درست استراتژی ها حداقل نیازهایی است که باید برآورده شود.

دامنه موضوعاتی که حول بهبود مسمتر سازمان ها و کسب و کارها قابل طرح است بسیار متنوع و گسترده می باشد. مباحثی چون اقتصاد کلان، فضای کسب و کار، مشتری مداری، فرایندهای داخلی، منابع انسانی و ... از منظر بنگاه و حتی ارتقای شخصیت وجودی، مدیریت بر خود و ... از منظر افراد در این دامنه قابل طرح است.

مسیر تعالی مفهومی فراگیر است که در خود بسیاری از مقولات اقتصادی، مدیریتی و روانشناختی را جای می دهد. مسیر تعالی یادآور آنست که زندگی سفر قهرمانی است، قهرمانان این سفر انسانهای با ظرفیتی هستند که تمامی ابعاد وجودیشان رشد یافته است. معنویت، اخلاق، ظرفیت روح، اعتماد به نفس، سلامت جسمی، تدبیر مدیریتی ویژگی قهرمانان این عرصه است.مسیر تعالی بی انتهاست از نقطه ای آغاز می گردد و پایانی بر آن متصور نیست.

در این کتاب، دو روان شناس و یک روانپزشک، چهل فکر سمی را که در شما افسردگی، اضطراب و احساس گناه ایجاد می کنند، شرح می دهند.سپس این چهل فکر را زیر سوال برده و پادزهرهای آنها را در اختیارتان می گذارند.چهار فکر سمی «قربانی همیشه قربانی است»، «همسرم باید عاشق پدر و مادر و خانواده ام باشد»، «انتقاد، بهترین راه اصلاح اشتباهات مردم است» و «همه باید آدم را دوست داشته باشند»، نمونه هایی از این چهل فکر سمی هستند.

فهرست 

فکر سمی 1: تفریح، اتلاف وقت است
فکر سمی 2: به نفع تو است که دیگران را کنترل کنی
فکر سمی 3: بهتر است «عقده دلت را خالی کنی»
فکر سمی 4: هر طور رفتار کنی، خانواده و دوستانت باید عاشقت باشند
و....

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات