جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  07/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > روانشناسی > روانشناسي عمومی

خانواده و مسائل نوجوان و جوان ؛ دو جلدی
نويسنده: علي قائمي
ناشر: شفق
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 515
اندازه كتاب: وزیری - سال انتشار: 1361
کد کتاب: 116812

فروخته شد - موجود نمی باشد
کمیاب یا دست دوم - کیفیت : عالی

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
سنين مهم در تربيت ماههاي اول تولد تا سن 6 سالگي اوج پذيرش روح کودک است . تاثير خانواده در 4-5 سال اوليه زندگي کودک فوق العاده زياد است , زيرا در اين مرحله از عمر حس تقليد در کودک بسيار قوي است و اين دوره , مرحله کسب عادت است .

اگر کودک در اين سن مورد مراقبت دقيق خانواده قرار گيرد , فردي آرام وداراي شخصيتي متعادل و فرمانبر خواهدشد و برعکس چنانچه از مهر و محبت خانوادگي محروم بماند , فردي کج رو و بزهکار خواهد شد . بخش دوم : اهميت خانواده و تاثير فوق العاده آن تاثير خانواده در کودک و نقش مهم آن در سازندگي فرهنگي , اجتماعي , اخلاقي و عاطفي بسيار مهم و عظيم است .

مساله خانه و نقش او در پرورش کودک و دادن مباني زندگي اجتماعي و فرهنگي را نمي توان ناديده گرفت . با همه تاثيرهايي که طفل از جامعه و همبازيها و معلمان خود مي گيرد , باز بيشتر تحت تاثير خانواده است .

نقش هاي مهم خانواده 1- نقش سازندگي 2- نقش فرهنگي 3- نقش اجتماعي

1- سازندگي خانواده : طفل فطرتا پاک به دنيا مي آيد و اين خانواده است که او را صالح يا فاسد بار مي آورد . تربيت و خانواده حتي خصايص و صفات وراثتي را تحت الشعاع قرار مي دهد و گاه خنثي مي سازد . کودک دفتري از کتاب طبيعت است که در آن چيزي نوشته نيست .
اين خانواده است که در آن دفتر جملات افتخار آميز يا ذلت آفرين مي نويسد . خانواده شخصيت کودک را رنگ مي دهد و خط مشي او را در زندگي حال و آينده معين مي سازد و در او سازندگي يا ويرانگري ايجاد مي کند .

2- نقش فرهنگي خانواده :
کودک در جايي به دنيا مي آيد , که از قبل ساخته و داراي فرهنگي ارزيابي شده , يا غلط است . طفل از هما روزهاي تولد اين فرهنگ را از طريق والدين , کسان و بستگان مي گيرد و بر اين اساس ذهن و افکار او شکل مي يابد . بر اساس ذوق و نظر والدين است . در جنبه کسب اطلاعات و معلومات عمومي , مساله زبان و مکالمه , طرز معاشرت و آداب زندگي , اخلاق , عشق و محبت , صميميت و همکاري , همدردي و همساني , شرافت و عزت نفس و صدق و صفا نيز خانواده نقش اساسي دارد . خانواده مهمترين مرکز انتقال تمدن است بدان حد که ميزان انسانيت و مدنيت آدمي بسته به اين است که در کدام خانواده و با چه بعدي از مدنيت پرورش يافته است .

3- نقش اجتماعي خانواده :
خانواده نخستين مسئول صلاح و فساد جامعه است . از آن بابت که بنيانهاي فکري کودک در خانواده گذاشته مي شود . نخستين محيطي که فرد را به زندگي اجتماعي مي کشاند و تمايلات و انديشه هاي ديني , سياسي , عقيدتي , اجتماعي و ايده آلها اغلب از آنجا منشاء مي گيرد . خانواده مسئول عيب ها و فسادهاي بيشمار اجتماعي و منبع هرگونه خير و برکت و نعمت و سعادت جامعه است .

4- نقش عاطفي و اخلاقي خانواده : خانواده اولين محلي است که طفل احساسات و عواطف قوي و يا ضعيف خود را به دست مي آورد . خانواده وسيله اي براي انتقال آداب و اخلاق و رسوم و سنت صحيح يا غلط است . کودک در خانه اخلاق , اعتماد به نفس , پاکدلي , مقررات , احترام به قانون , ادب , انسانيت , مهر و عاطفه , انس و الفت و يگانگي و مهرورزي را ياد مي گيرد و يا خشونت و بي بند و باري و کينه توزي و سخت دلي و ... را مي آموزد ...


فهرست
تربیت فرزندان
لزوم تربیت فرزندان
عانلان تربیت
وراثت و تربیت
شكوه ها از پدر
اخلاق پدر
بيگانگي با فرزندان
پدر بي عاطفه
نزاع در خانه
منع و جبر بي حساب
و...


كتاب هايي در اين زمينه

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837