جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  16/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > علوم انساني > علوم اجتماعي

كليساي انقلابي
نويسنده: آلن گير برانت
مترجم: پرويز هوشمند راد
ناشر: شباويز
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 316
اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1367 - دوره چاپ: 1
کد کتاب: 65120

فروخته شد - موجود نمی باشد
کمیاب یا دست دوم - کیفیت : عالی

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
گفت‌وگو با پيروان اديان ابراهيمي و همفكران سياسي در جهان امروز، از جمله مسائلي است كه مورد توجه دولت و مراكز اسلامي كشور ماست. الاهيات آزادي‏بخش امريكاي لاتين، از جريان‌هاي الاهياتي انتقادي و جديد در دنياي مسيحيت است كه بر حضور دين در عرصه‏هاي اجتماعي و سياسي تأكيد مي‌كند و ريشه‏هاي فقر در كشورهاي منطقه را حكومت‏هاي نظامي و وابسته، استعمارگران و شركت‏هاي چند مليتي مي‏داند. اين الاهيات، مبارزه، آموزش و آگاهي‏بخشي عمومي را راه رسيدن به ملكوت عنوان مي‎كند....

...نخستين گردهمايي اسقفان امريكاي لاتين به سال 1889م. در زمان پاپ «لئو سيزدهم»در شهر رم ايتاليا برمي‏گردد. پيش از آن، چنين جلسه‏اي برگزار نشده و اسقفان منطقه حق نداشتند با هم جلسات مشترك بگيرند؛ همه مي‏بايست تحت نظر حكومت فعاليت مي‏كردند. بيش از 60 سال پس از اين گردهمايي، اسقف‏هاي امريكاي لاتين اجازه يافتند كه خود مستقلاً گرد هم آيند. بدين ترتيب، در سال 1955م. اولين گردهمايي واقعي اسقفان امريكاي لاتين در ريودوژانيرو برزيل برگزار شد.

شوراي دوم واتيكان، آغازگر تحولي در كليساهاي امريكاي لاتين شد و اسقفان امريكاي لاتين درصدد گردهمايي بودند كه تأثيرات شوراي دوم واتيكان را در منطقه بررسي و تحليل كنند؛ اما پاپ «جان بيست و سوم» در بخش‌نامه‏اي تحت عنوان «پيشرفت‏هاي مردمي»،كه در باب مشكلات توسعه و پيشرفت در جهان سوم بود، گردهمايي اسقفان اين قاره را در خصوص تأثيرات تصميمات شوراي دوم واتيكان به مصلحت ندانست؛ چراكه واتيكان از تبعات گردهمايي و تعاملات كشيشان منطقه نگران بود؛ زيرا كليساهاي منطقه عموماً با رژيم‌هاي حاكم كه عمدتاً ديكتاتوري‌هاي نظامي وحشتناكي را ايجاد كرده بودند، هماهنگ بودند.

گزارشي كه به وسيله نشريه سازمان كليساهاي كاتوليك در سال 1962م. منتشر شد، وضع كليساهاي نيكاراگوئه را چنين توصيف مي‏كند. اين وضعيت، بيانگر وضعيت مشابه كليساهاي ديگر كشورهاي منطقه بود:

كشيشان در كليساهاي روستايي، تقريباً نفوذي ندارند. نكته اينجاست كه نيمي از جمعيت كشور، روستايي هستند. اغلب كشيشان نيز از مردم غافل‌اند و از حكومت جانب‌داري مي‌كنند و از واقعيت اجتماعي به دورند. اينان ضمن انتقاد آشكار از كاستروي انقلابي، هرگز راجع به رژيم منحط سوموزا بانگي برنمي‏آورند...


كتاب هايي در اين زمينه

شخصیت و اندیشه دکتر علی شریعتی
   

نامه رهبران آموزش كتاب تكوين مشتمل بر اصول عقائد
   

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837