جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  28/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > فلسفه > فلسفه موضوعی

فلسفه دين در قرن بيستم
نويسنده: چارلز تاليا فرو
مترجم: انشاءالله رحمتي
ناشر: دفتر پژوهش و نشر سهروردي
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 707
اندازه كتاب: وزیری جلد سخت - سال انتشار: 1382 - دوره چاپ: 1
کد کتاب: 89833

فروخته شد - موجود نمی باشد
کمیاب یا دست دوم - کیفیت : عالی

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
متن انگلیسی کتاب حاضر در اصل، عضوی از مجموعه ی ارزشمند Contempporary (= فلسفه ی معاصر) است که در سال های اخیر به همت انتشارات بلک ول انتشار یافته است. در این مجموعه سعی بر عرضه ی مباحث مربوط به شاخه های اصلی فلسفه و ارائه ی تصویری روشن، جامع و به روز در باب موضوع مورد بحث است.

«فلسفه ی دین در قرن بیستم» (1999) مقدمه ای است بر تفکر دینی دوران معاصر و شاید جامع ترین اثری باشد که تاکنون به زبان فارسی در موضوع فلسفه ی دین انتشار می یابد.

علاوه بر جامعیت، بیان روشن، اطلاعات وسیع نویسنده درباره ی مباحث کتاب، وسعت نظر و اهتمام جدی او در به همراه کردن خواننده در تأملات فلسفی خویش از جمله ویژگی هایی است که این کتاب را به صورتی کم نظیر درآورده است.

تالیا فرو هرچند خود از لحاظ فلسفی به حوزه ی تحلیلی کشورهای انگلیسی زبان، و از لحاظ دینی به سنت یهودی - مسیحی تعلق دارد.

ولی در اصل، سعی وی بر این بوده است که خود را، نه صرفا به حوزه ی فلسفه ی تحلیلی محدود سازد و نه در چارچوب سنت یهودی - مسیحی محصور بماند.

بنابراین، در این اثر هم مباحث فلسفی کشورهای بر اروپا و هم عقاید ادیان دیگر مانند اسلام و دیگر ادیان شرقی تا حدی مجال طرح یافته اند.

همین روی کرد سبب شده تا نویسنده بتواند با استفاده از منابع مختلف فلسفه ی دین در دوران معاصر، به نوعی عمده ی آراء و استدلال های موافق و مخالف اعتقاد دینی در قرن بیستم را با مهارتی تحسین برانگیز و به ترتیبی موزون و با ذهن و زبانی روشن سامان دهد.

احتمالا هیچ رشته دیگری از فلسفه که این چنین با کارهای انجام شده در حیطه‌های دیگر فلسفه به هم پیچیده باشد،وجود ندارد.فلسفه‌ دین نسبت به دیگر حیطه‌های فلسفه،تأمل می‌کند عکس‌العمل نشان‌ می‌دهد و نیز آنها مدد می‌گیرد.

در سال‌های اولیه قرن بیستم،هنگامی‌ که ایده آلیسم و دیگر ساختارسازی‌های متافیزیکی مد روز بود،فیلسوفان‌ دین کوشیدند تا آن دسبته از مدعیات دنی را که قابل جوابگویی هستند،در یک چارچوب متافیزیکی جامع داخل کنند.در سال‌های میانه قرن بیستم، فیلسوفان دین کشویدند تا به حمله پوزیتویسم منطقی نسبت به متافیزیک‌ و دین پسخ دهند.

فیلسوفانی که دراین منازعات وارد شدند در باب صدق‌ مدعیات دینی یا موجه بودن آنها به بحث نپرداختند بلکه در باب معنادار بودن این مدعیان به بحث نشستند.در سه دهه آخر قرن بیستم،فلسفه‌ دین با وام گرفتن از دقت‌نظرهایی که مثلا در منطقی فلسفی وجود دارد و استفاده از آنها در باب برخی از استدلال‌های سنتی له و علیه وجود خداوند بسیار فنی‌تر و تخصصی‌تر شده است.


كتاب هايي در اين زمينه

يقين گمشده

هنر مقدس
   

هفت رمز نمادین فروهر
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

حكمت اديان
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

ناخشنودي آگاهي در فلسفه ي هگل
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

شيعه كيست و تشيع چيست ؟ و زندگاني چهارده معصوم (ع)
   

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837