جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  19/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > علوم انساني > علوم اجتماعي

عصر فرهنگ فناورانه ؛ از جامعه اطلاعاتي تا زندگي مجازي
نويسنده: كوين رابينز - فرانك وبستر
مترجم: مهدي داودي
ناشر: توسعه
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 414
اندازه كتاب: وزیری جلد سلفون - سال انتشار: 1385
کد کتاب: 93169

فروخته شد - موجود نمی باشد

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
كتاب در معاني اجتماعي و فرهنگي فناوري هاي نوين كند و كاو مي كند. اين كند و كاو با ترسيم تاريخي تحولات، از فرا رسيدن ماشين به همراه انقلاب صنعتي و گسترش توليد انبوه در اوايل قرن بيستم تا انقلاب اطلاعات و جامعه شبكه اي جهاني را در بر مي گيرد. این دومین کتابی است که از فرانک وبستر در زمینه جامعه اطلاعاتی و بررسی دگرگونی های جدید به این قلم ترجمه می شود.

کتاب اول یعنی “نظریه های جامعه اطلاعاتی” را البته وبستر به تنهایی تالیف کرده بود و در این دومی همکار کوین رابینز، استاد ارتباطات کالج گلداسمیت دانشگاه لندن است. وبستر خود استاد جامعه شناسی گروه مطالعات فرهنگی و جامعه شناسی دانشگاه بیرمنگام است. این کتاب در معانی اجتماعی و فرهنگی فناوری های نوین کندوکاو می کند. این کندوکاو با ترسیم تاریخی تحولات، از فرا رسیدن ماشین به همراه انقلاب صنعتی و گسترش تولید انبوه در اوایل قرن بیستم تا انقلاب اطلاعات و جامعه شبکه ای جهانی را در بر می گیرد.

نگاه کتاب به آن است که چه گونه ارتش و نظامی گری تحولات فناوری های جدید را تحت مهار خود دارد و بر جامعه اطلاعاتی تاثیر می گذارد، چرا که آموزش و پرورش نقشی اساسی را در کوشش های حکومت ها برای آفرینش “جامعه دانایی” ایفا می کند، چه گونه اجباری های تجاری و اقتصادی مسیر این جامعه را تعیین می کند و چه گونه حکومت در صدد هدایت آن است. “عصر فرهنگ فناورانه” بحثی وسیع را به راه می اندازد که از فضاهای مجازی تا جامعه اطلاعاتی نظامی، از تاریخ تبلیغ و تهییج تا سیاست های آموزشی و از تبلیغ برای پیشرفت تا معنی ماشین ستیزی را در بر می گیرد. کتاب ما را به تجدید نظر در روایت مقاومت ماشین ستیزان در برابر فناوری های نوین فرا می طلبد.

اين کتاب در معاني اجتماعي و فرهنگي فناوري‌هاي نوين کندوکاو مي‌کند. اين کندوکاو با ترسيم تاريخي تحولات، از فرا رسيدن ماشين به همراه انقلاب صنعتي و گسترش توليد انبوه در اوايل قرن بيستم تا انقلاب اطلاعات و جامعه‌ي شبکه‌يي جهاني را در بر مي گيرد. نگاه کتاب به آن است که چه گونه ارتش و نظامي‌گري تحولات فناوري‌هاي جديد را تحت مهار خود دارد و بر جامعه اطلاعاتي تاثير مي‌گذارد، چرا که آموزش و پرورش نقشي اساسي را در کوشش‌هاي حکومت‌ها براي آفرينش "جامعه‌ي دانايي" ايفا مي کند، چه گونه اجباري‌هاي تجاري و اقتصادي مسير اين جامعه را تعيين مي‌کند و چه گونه حکومت در صدد هدايت آن است. در اين نوشته مي‌خوانيد: "عصر فرهنگ فناورانه" بحثي وسيع را به راه مي‌اندازد که از فضاهاي مجازي تا جامعه‌ي اطلاعاتي نظامي، از تاريخ تبليغ و تهييج تا سياست‌هاي آموزشي و از تبليغ براي پيشرفت تا معني ماشين ستيزي را در بر مي‌گيرد. کتاب ما را به تجديد نظر در روايت مقاومت ماشين ستيزان در برابر فناوري‌هاي نوين فرا مي‌طلبد.


كتاب هايي در اين زمينه

مسئله ی تقصیر
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

زایش اسطوره
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

نقشه جامع مناطق شهرداری کلانشهر تهران کد 570
   

شهر و فضای شهری
   

نظریه جامعه شناختی
   

حاشیه نشینی ، روابط همسایگی و آپارتمان نشینی
   

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837