جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  14/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > عرفان > عرفان غرب

هنگام نيايش چه مي‎كنيم
نويسنده: ونسان برومر
مترجم: اشكان بحراني - قاسم کاکایي - مسعود رهبری
ناشر: هرمس
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 380
اندازه كتاب: رقعی جلد سخت - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
کد کتاب: 99448

فروخته شد - موجود نمی باشد

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
اگرچه موضوع کتاب به فلسفه نیایش به نحو عام مربوط می‌شود ولی شواهد و مثال‌ها از کتاب مقدس و فرهنگ مسیحی انتخاب شده‌اند. از این رو، به پیشنهاد پروفسور برومر، در راستای ملموس کردن مطالب کتاب در فضایی شیعی، دکتر قاسم کاکایی مقدمه‌ای مبسوط و تعلیقاتی مفصل به ترجمه فارسی کتاب افزوده است.

پروفسور ونسان برومر، نویسنده کتاب «هنگام نیایش چه می‌کنیم؟» یکی از فیلسوفان مطرح معاصر در حوزه فلسفه دین است. نکته جالب درباره کتاب پروفسور برومر، همزمانی ترجمه این کتاب با ماه مبارک رمضان، ماه دعا و نیایش است.

اساس‌ هر دو بخش کتاب برومر مبتنی بر این است که «خدای ادیان وحیانی و به‌ویژه مسیحیت، خدایی متشخص است که می‌توان او را شخص انگاشت، نه شیء و صفات انسان‌وار را به او نسبت داد. بر همین اساس وی دین و ایمان را یک رابطه‌ بیناشخصی میان انسان و خدا می‌بیند....


فهرست
فصل نخست به بررسی تاثیر و سودمندی دعا می‌پردازد. در این فصل به این پرسش پاسخ داده شده که اگر نیایش را صرفا به‌عنوان درخواست امری مشاهده‌پذیر از خدا در نظر بگیریم، چگونه می‌توانیم این تاثیر را مورد آزمون قرار دهیم؟

در فصل دوم برومر به این مساله می‌پردازد که معنای تاثیر نیایش بر شخص نیایشگر چیست؟

فصل سوم کتاب چند شبهه را مطرح می‌کند که به نحوی اشکالاتی است که از سوی پیروان الاهیات گشوده بر الاهیات سنتی وارد می‌شود، مبنی بر این‌که ماهیت حاجت‌خواهی دعا چگونه بر خدایی که قادر مطلق، تغییر‌ناپذیر و عالم مطلق است، تاثیر می‌کند. این شبهات در واقع، به بحث نسبت بین دعا و قضا و قدر و سرنوشت برمی‌گردد.

نویسنده در فصل چهارم به یکی دیگر از شبهات و اشکالات مربوط به استغاثه و حاجت‌خواهی می‌پردازد. در این فصل این سوال مطرح می‌شود که «چرا دعا بکنیم؟». برومر جواب‌های مختلف درباره این شبهه را ارزیابی می‌کند و جواب‌های خاص خود را در انتها می‌دهد.

در فصل پنجم هم این سوال مطرح می‌شود که عمل استجابت دعا از جانب خدا چگونه است؟

در فصل هفتم این سوال مطرح می‌شود که آیا نیایش که رابطه‌ ما با خداست بر رابطه‌ ما با جهان تاثیر می‌گذارد. در فصل هشتم، نویسنده برای بررسی ماهیت ایمان ابتدا به فاجعه‌ای که پس از دوران مدرنیته برای ایمان پیش آمده است، اشاره می‌کند و سپس تفاوت نگرش علمی و نگرش ایمانی را مطرح می‌کند.

فصل نهم در ادامه‌ فصل پیشین، به این مساله می‌پردازد که جهانی که مومن در آن با چشم ایمان می‌نگرد و زندگی می‌کند، با جهان فرد غیر‌مومن تفاوت دارد و در پایان فصل به این امر می‌پردازد که استعاره‌ها و حکایاتی که در سنت دینی مطرح است، چه کمکی به نگریستن با چشم ایمان می‌کند.

در فصل دهم،‌ بحث این است که هرچند که ایمان با باور دینی متفاوت است ولی رابطه‌ای ذاتی با یکدیگر دارند. در این فصل، برومر در پی نشان دادن این رابطه‌ ذاتی بین ایمان و باور دینی است...


كتاب هايي در اين زمينه

هنر مقدس
   

نیایش و شفای وجود
   

فراتر از سفرکرده ی بی جاده
   

اسرار سايه
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

پيشتاز
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

يقين گمشده

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837