جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  25/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > علوم انساني > علوم سیاسی

سازمان‌های منطقه‌ای و مدیریت امنیت
نويسنده: امیل جی کرچنر - روبرتو دومینگوئز
مترجم: مجید عباسی
ناشر: ابرار معاصر تهران
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 404
اندازه كتاب: وزیری - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
کد کتاب: 97599

فروخته شد - موجود نمی باشد

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
وضعیت و درماندگی سازمان‌های جهانی در حل مسائل و بحران‌های بین‌المللی، کشورها را متوجه تشکیل سازمان‌های منطقه‌ای نموده تا بتوانند در کادر محدودتری منافع ملی و همکاری‌های سیاسی و اقتصادی را دنبال کنند. از دیدگاه طرفداران توسعه سازمان‌های منطقه‌ای، در جهان وسیع و بسیار گسترده فاصله‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی، تاریخی، جغرافیایی و خصوصیات اخلاقی و روانی ملت‌ها در سراسر جهان و نیز منافع ملی به شدت متعارض و متعدد امکان اتخاذ تصمیمات مشترک و سریع برای حل بحران‌های بین‌المللی را به سختی میسر می‌سازد.

این در حالی است که در چارچوب یک منطقه می‌توان با کنار گذاشتن فاصله‌های فوق تا حدود زیادی به سازگاری و اشتراک منافع برای مدیریت بحران‌ها دست یافت. در حالیکه یک سازمان جهانی ممکن است، بسیار گسترده بوده و از کشورها بخواهد که به موضوعات فراسوی افق‌های محدود منافعشان توجه داشته باشند، سازمان منطقه‌ای به منافع یکپارچه کشورهای عضو بیشتر تمایل دارد.

سازمان‌های منطقه‌ای بویژه برای توسعه همکاری‌های نزدیک و گسترده در میان کشورها مناسب هستند. توسعه ارتباطات میان کشورها از طریق همکاری در حوزه‌های مورد علاقه به افزایش پیوندها و در نتیجه انسجام و یکپارچگی آنها برای عملکرد متناسب منجر می‌شود. این در حالی است که در سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان ملل متحد که بیش از ۲۰۰کشور عضو آن هستند و هر کدام از دیدگاه‌ها و منافع متفاوتی نیز برخوردارند، امکان انسجام و اجماع بسیار مشکل می‌باشد. زیرا ممکن است موضوعاتی که از دیدگاه قدرت‌های بزرگ یا کشورهای خاصی حائز اهمیت هستند برای سایر کشورها کم یا فاقد اهمیت باشند.

البته باید به این نکته نیز توجه داشت که اگر چه سازمان‌های منطقه‌ای در مقایسه با سازمان‌های جهانی برای اقدام سازمانی و منسجم توانایی مؤثرتری دارند اما برخی موضوعات جهانی نه توسط سازمان‌های منطقه‌ای بلکه توسط سازمان‌های بین‌المللی قابل حل و فصل می‌باشند و تنها کارگزاری‌های جهانی هستند که می‌توانند به مدیریت یا حل و فصل این مسائل بپردازند.

برای مثال کنترل تسلیحات، مشکلی است که احتیاج به اقدام جهانی دارد و یک سازمان منطقه‌ای نمی‌تواند به تنهایی به مدیریت کنترل تسلیحات در سطح بین‌المللی بپردازد. لذا در اینجاست که باید به این نکته مهم اذعان نمود که سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مکمل یکدیگر می‌باشند.


كتاب هايي در اين زمينه

مدیران مو جو گندمی
   

بازاریابی خدمات در صنعت بانکداری
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

ایران و امریکا:گذشته شکست خورده و مسیر آشتی
   

چه کسی تغییر را کشت؟
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

اکنون یک کسب و کار عالی بسازید
   

جايگاه بازاريابي شبكه اي در عصر الكترونيك
   

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837