جستجو براي:  در 
صفحه کلید فارسی
پ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Back Space
ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ
ش س ي ب ل ا ت ن م ك گ
ظ ط ز ر ذ د ء و . , ژ
       جستجوی پیشرفته کتاب
  14/02/1403
نویسندگان   ناشران   بانک کتاب   فروشگاه
 
 
معرفي كتاب > علوم انساني > علوم اجتماعي

تاثير جنسيت بر اشتغال
نويسنده: فهيمه ملك زاده
ناشر: جامعه شناسان
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 288
اندازه كتاب: وزیری - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
کد کتاب: 98690

فروخته شد - موجود نمی باشد

امتیاز آی کتاب به این کتاب:

امتیاز دهی به این کتاب:

مروري بر كتاب
افزایش قابل ملاحظه زنان شاغل واقعیت انكارناپذیر جامعه ایران است. با وجود این، تجربه اجتماعی حاكی از آن است كه تعداد كمی از زنان شاغل كارآفرین هستند. برای ظهور فعالیت های كارآفرینانه وجود زمینه ها و شرایط فرهنگی اجتماعی مناسب ضروری است. مطالعه موانع كارآفرینی زنان به شناسایی محدودیت های موجود، اصلاح مسیر آتی و در نهایت افزایش كارآیی فردی و اجتماعی آنان كمك می كند. هدف این مقاله توضیح این امر است كه نابرابری های جنسیتی چگونه می تواند از قابلیت كارآفرینی زنان بكاهد

يکي از مسائلي که نتيجه مطالعات متعدد در کشورهاي مختلف است پايين بودن نرخ کارآفريني زنان در مقايسه با مردان است.بنابراين يک مسئله امکان طرح و بررسي دارد و آن اين سوال است که چرا نرخ کارآفريني بين زنان کمتر است؟

اين سوال از اينرو اهميت دارد که نزديک به نيمي از جمعيت کشورها را زنان تشکيل ميدهند و در عين حال بواسطه تحولات گوناگون سياسي ، اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و فني ، زنان آمادگي بيشتري براي مشارکت در فعاليتهاي اجتماعي پيدا کرده اند.

بنابراين هرگونه افزايش در نرخ کارآفريني زنان ميتواند در نهايت به شتاب گيري توسعه کارآفريني منجر گردد. اما چرا زنان کمتر از مردان به شروع فعاليت هاي کارآفرينانه اقدام ميکنند؟ و آيا دلايل موثر در کاهش نرخ کارآفريني زنان در مقايسه با مردان از آنچنان اهميتي برخوردارند که نياز به رويکرد هاي متفاوتي در توسعه کارآفريني زنان را موجه سازند؟

پدیده کارآفرینی مفهومی بین رشته ای است که از دیدگاه های مختلف مورد مطالعه، تعدای از اقتصاد دانان، روانشناسان و جامعه شناسان قرار گرفته است . این بررسی ها منجر به ارائه تئوری ها، نظریات و مدل هی متفاوتی شده است. روانشناسان در اواسط قرن بیستم توجه خود را به فرد معطوف داشتند و اکثر آنها به دنبال کشف پاسخ به این سؤال بودند که کدام ویژگی های فردی است که کارآفرین را از غیر کارآفرین متمایز می سازد.

در واقع تلاش آنها دستیابی به ویژگی های مشخص کارآفرین بوده است. هدف روانشناسان، کشف ویژگی هایی بود که زیر بنای رفتار موفقیت کارآفرینان را شکل داده است. در این میان با توجه به اهمیت موضوع اقتصاددانان،جامعه شناسان و روانشناسان و غیره هریک به بررسی بخشی از اهمیت ویژگی فردی کارآفرینان پرداخته است.

اقتصاددانان بیشتر به ارائه تعاریف کارکردی و ابعاد رشد اقتصادی و سودآوری توجه دارند،اما روانشناسان سعی میکنند تا خصوصیت فردی و روانشناختی کارآفرینی را مورد مطالعه قرار دهند، جامعه شناسان نیز با اعتقاد به اینکه انگیزه درونی کارآفرین ، نیروی محرکه اوست که در کودکی با تاثیر پذیری از محیط پیرامون فرد تقویت می گردد، ابعاد و تبعات اجتماعی کارآفرینی را بررسی می نمایند. بعد دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، تا هرگونه ابهامی را از بین ببرد، تفاوت بین نقش و پایگاه است.


كتاب هايي در اين زمينه

گفتمان داعش؛ تبیین ذهنیت سیاسی سلفیت تکفیری
   

عطر درمانی ؛ آروما تراپی
   

سیمای شهر اراک؛جلد دوم

تاریخ موسیقی آذربایجان
   

موانع مردم سالاری در ایران
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

کتاب عجایب ایرانی
سفارش بدون عضویت
یا سفارش تلفنی
   

كتاب هايي در اين زمينه       فهرست کتاب های این گروه


راهنماي سايت
كتاب
مقالات
پيش از مرگ بايد خواند
گزارشات
جان کلام
نقد و ادبيات
تاريخ سينما
شاهنامه خوانی
داستان های کوتاه
امثال و ادبيات كهن
افسانه ها و فرهنگ توده
آی کتاب پلی است بین پدیدآورندگان
کتاب و خوانندگان آثارشان
پیگیری و سفارش تلفنی
88140837